Ook advies over hoe het anders kan

Het kan zijn dat je zelf te weinig kennis hebt van kranen of kraansystemen, maar dat je ze wel nodig hebt binnen je bedrijf. In dat geval begeleidt MRT-B met expertise en ervaring jouw projecten. Vertrouw op deskundig advies en een netwerk van betrouwbare experts.

Wil je ergens in investeren en heeft MRT-B daar een andere mening over? Dan zullen wij dat zeker terugkoppelen. Je krijgt direct eerlijk advies. Alles in het belang van jouw portemonnee.

Ook als aannemer

MRT-B kan ook het kraanproject als projectaannemer begeleiden en de juiste mensen inschakelen om tot het beste resultaat te komen. Je profiteert van 25 jaar ervaring op dit gebied en een ontzorgende aanpak op maat voor jouw project. No-nonsense; het wordt gewoon goed geregeld.

Het hoeft overigens niet per se over kranen te gaan. Heb je vragen over tekeningen/ berekeningen van constructies? Stel ze gewoon. MRT-B helpt je ermee.

Dit soort projecten zijn dagelijks werk voor MRT-B:

  • Een hellingbaan bij een scheepswerf die verzakt was. Hiervoor diende een duiker, rail-leverancier, lasser, kraanmachinist en betonspecialist te worden ingezet.
  • Van staalbouw tot een slagerij of mortuarium; overal waar (incidenteel) kraanwerk bij komt kijken.
Plan direct een afspraak

Gerelateerde diensten

Onderhoud

MRT-B denkt met je mee. Of het nu gaat om de jaarlijkse onderhoudsbeurt met kraancontrole of om een onderhoudsplan op maat voor specifieke machines.

Lees meer

Montage

Komt er een nieuwe kraan of machine en wil je zeker weten dat die perfect wordt gemonteerd? Dan kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van MRT-B.

Lees meer

Inspectie

Zoals je weet, is het wettelijk verplicht om elk jaar je kraan te laten inspecteren. MRT-B regelt voor je, met aandacht voor de wensen van jouw bedrijf.

Lees meer