Kosten besparen met onderhoud

Goed onderhoud bespaart kosten. Daarvoor kun je rekenen op   MRT-B. Of het nu gaat om de jaarlijkse onderhoudsbeurt met kraancontrole of om een onderhoudsplan op maat voor specifieke machines. Altijd met persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf.

Verplichte keuring met onderhoud

In de wet staat dat elke kraan jaarlijks door een deskundige dient te worden gecontroleerd. Deze verplichte keuring kan MRT-B voor je verzorgen, waarna direct een onderhoudsbeurt wordt gepland. Je kunt er na deze keuring vanuit gaan dat jouw kraan er weer een jaar tegen kan.

Gepland onderhoud voor kostenbesparing

Bij intensief gebruik en ook bij oudere kranen wordt er geadviseerd om meerdere keren per jaar onderhoud te laten verzorgen. Dat kan MRT-B als geen ander. Samen met jou bepalen we de gewenste frequentie en wat er gebeuren moet. Hierdoor blijft de productiviteit van de kraan en je bedrijf optimaal.

Heb je te maken met achterstallig onderhoud? MRT-B stelt graag een onderhoudsplan voor je op. Binnen twee jaar heb je hierdoor een kostenbesparing gerealiseerd aangezien er een stuk minder storingen zullen zijn. De productie ligt dus minder vaak stil door goed onderhoud.

Plan direct een afspraak

Gerelateerde diensten

Inspectie

Zoals je weet, is het wettelijk verplicht om elk jaar je kraan te laten inspecteren. MRT-B regelt voor je, met aandacht voor de wensen van jouw bedrijf.

Lees meer
Levering Spare Parts

Levering spare parts

In het eigen magazijn liggen onderdelen op voorraad van alle bekende kraanmerken, zodat je snel de juiste spare parts geleverd krijgt.

Lees meer
Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

MRT-B begeleidt met expertise en ervaring jouw projecten. Vertrouw op deskundig advies en een netwerk van betrouwbare experts op het gebied van kranen.

Lees meer