Dit houdt de inspectie in

Tijdens de inspectie controleert MRT-B de elektrische en mechanische systemen van de kraan uiterst grondig. Daarnaast worden alle veiligheidsvoorzieningen en veiligheidsprocedures goed nagekeken. Het doel van de inspectie is immers dat de kraan veilig gebruikt kan worden.

Inspectierapport en eventueel onderhoud

Op basis van de bevindingen tijdens de inspectie maakt MRT-B een rapport voor je op. Hierin staat precies aangegeven wat de actuele stand van zaken is. Indien gewenst, vermelden wij in het rapport tevens advies over te nemen vervolg-acties. Bijvoorbeeld wanneer er iets gerepareerd of vervangen dient te worden.

Plan direct een afspraak

Gerelateerde diensten

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

MRT-B begeleidt met expertise en ervaring jouw projecten. Vertrouw op deskundig advies en een netwerk van betrouwbare experts op het gebied van kranen.

Lees meer

Revisie

Is de motor, de tandwielkast, het loopwiel of de staalkabel van je kraan defect? Dan kan MRT-B deze meenemen en reviseren. Ook voor motoren wikkelen.

Lees meer

Montage

Komt er een nieuwe kraan of machine en wil je zeker weten dat die perfect wordt gemonteerd? Dan kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van MRT-B.

Lees meer